Osaksi tiimiä?

Haluatko liittyä mukaan ihanaan laumaamme? Lue alta ydinarvomme ja katso työpäiväämme kuvaava video. Kukaties niistä käy ilmi, että työtä voi tehdä täysin vakavissaan rennolla otteella.

Mottomme onkin: "Työnteon tekeminen saa olla hauskaa, mutta lopputulos ei koskaan naurettava".

Lisäarvoa asiakkaille

Me haluamme aidosti auttaa asiakkaitamme selviytymään rakentamisen haasteista ja pitämään kustannukset kurissa. Rakenteiden suunnittelussa ei ole kyse vain viivojen piirtämisestä, vaan meillä on aina mielessä isompi kokonaisuus ja oman työmme vaikutus rakentamisen sujuvuuteen.

Ymmärrämme rakentamista myös käytännössä ja pyrimme tekemään suunnitelmistamme mahollisimman toteuttamiskelpoisia ja kustannustehokkaita. Osana tiimiämme haluamme sinunkin näkevän työsi osana rakentamisen kokonaiskuvaa. Sinun panoksellasi voi olla iso merkitys asiakkaalle.

Jatkuva kehittyminen

Haluamme jatkuvasti parantaa osaamistamme ja tehostaa toimintaamme. Meille ei riitä, että asiat on joskus menneillä vuosikymmenillä tehty tietyllä tavalla. Reagoimme nopeasti tulevaisuuden haasteisiin ja pyrimme käyttämään viimeisintä teknologiaa suunnittelun sujuvoittamiseksi.

Jos haluat työn, jossa ei tarvitse opetella mitään uutta, emme ehkä ole oikea paikka. Jos sen sijaan pidät itsesi haastamisesta ja kehittämisestä, voimme tarjota kannustavan ilmapiirin jatkuvaan kehittymiseen.
Ihmisten arvostaminen

Meille ihminen on tärkein ja kaveria ei jätetä pulaan. Tiimimme vahvuus on korkea keskinäinen arvostus ja luottamus. Jokaisella on tilaa tulla kuulluksi ja antaa panoksensa yhteisen kulttuurin rakentamiseen.

Pidämme hauskaa niin töissä kuin työn ulkopuolella, ja ymmärrämme että elämässä on muitakin asioita kuin työ - tarvittaessa työ joustaa kun elämä vaatii veronsa.

Haluamme myös tarjota jatkuvuutta ja mahdollisimman varman työpaikan. Yrityksemme kasvaa maltilla, jotta voimme varmistaa että tiimillemme riittää töitä ja yt-uhkaa ei tarvitse pelätä.

Tällä hetkellä emme hae aktiivisesti uusia työntekijäitä, vaan tehostamme suunnittelun eri prosesseja.

Tutustuthan myös palveluihimme eli siihen, miten käytännössä asiakkaitamme autamme: