Suunnittelupalvelut

 
Suunnittelu ennen kaikkea!
 
 

 

Oli kyse uudis- tai korjauskohteesta on huolellinen ja tarvittava suunnittelu onnistuneen rakennushankkeen lähtökohta. Riittävällä suunnittelulla mahdollistetaan tarkka kustannusarvio ja materiaalihankinta sekä järjestelmällinen ja asianmukainen toteutus työmaalla.

Yrityksemme omaa vaativat suunnittelutehtävien pätevyysluokan. Asiakkainamme ovat olleet yritykset, yksityiset sekä kaupungit, joista kohteet kaikki väliltä omakotitaloista infrarakennuksiin.

Suunnittelemme laadukkailla ohjelmistoilla asiakkaan tarpeisiin yksilöllisiä ratkaisuja asuinrakennuksista suurempiin liike- ja hallirakennuksiin. Toimenkuvamme kuuluu kaikkien yleiset rakennusmateriaalien mitoitukset sekä suunnitelmat. Oli kohde paikalla tehty tai elementtirakenteinen olemme oikea yhteystyökumppani rakennushankkeeseesi.

 

 

Räätälöimme suunnittelun sisällön aina kohteen ja asiakkaan tarpeiden mukaan. Rakennesuunnittelun laajuus ja sisältö määräytyy kohteen vaativuuden ja monimutkaisuuden mukaan.

Painopisteemme työssämme on joustavuudessa, kustannustehokkaissa rakenneratkaisuissa, kokonaisuuden hallinnassa sekä laadukkaissa suunnitelmissa.

 

 

Yhteistyöverkostomme avulla voimme suositella kohteeseenne mukaan myös tarvittavat eri alojen urakoitsijat ja suunnittelijat, joilla viimeisin tieto alansa muuttuvista määräyksistä ja säädöksistä.

Pidämme haasteista ja pyrimme kehittämään toimintaamme sekä yhteistyöverkostoamme jatkuvasti asiakkaan vaatimusten noustessa ja teknologian kehittyessä. Meille tärkeintä on tyytyväinen asiakas sekä tyytyväinen työmaa.

 

Suunniteltuja kohteitamme ovat olleet mm.