Haasteiden ratkaisut

Olemme toimija, joka ei hätkähdä haasteiden edessä, vaan pyrkii ratkaisemaan ne mahdollisimman nopeasti ja asiakkaan etuja ajatellen.

Me opastamme

”Olemme oppaana rakentamisen viidakossa” on fraasi, joka todellakin pitää paikkansa. Rakentamista ja sen suunnittelua ohjaa valtava määrä asetuksia ja ohjeita, jotka päivittyvät säännöllisesti. Myös urakkarajat ja sopimuksien sisällöt voivat joskus olla epäselviä. Meillä on näiden suhteen punaiset langat käsissä, joten meidän avullamme et joudu eksyksiin hankkeen missään vaiheessa.

Informaatiolla johtaminen

Yleensä rakennushankkeen päättäjät joutuvat tekemään lukuisia päätöksiä budjettiin, aikatauluun, ympäristöön, laadullisiin ja muihin kysymyksiin. Meidän päätehtävänämme onkin esittää mahdollisimman paljon faktaan perustuvaa informaatiota päättäjille näiden asioiden päätöksien teon tueksi. Jälkiviisaus ei auta.

Tuotekehitys

Tuotteistamiinen eri yrityksien tuotekehityksessä on myös nostanut kovasti päätään ja olemmekin olleet mukana auttamassa asiakkaitamme tehostamaan uusien innovaatioiden tuotekehitystä. Tuotteistamisen avulla asiakkaat saavat materiaalimenekkiä ja rakentamiskuluja suunnitellusti laskettua sekä nostettua prosessoinnin aivan uudelle tasolle.

Miten voin välttyä kaikilta yllätyksiltä rakennushankkeessani?

  • Varmin tapa välttyä on olla rakentamatta. Se on yksinkertainen ratkaisu, joskaan ei aina mahdollinen.

  • Et voi. Koska et voi välttyä yllätyksiltä kokonaan, on sinun siksi tärkeää luottaa suunnittelijaan, joka ennakoi riskejä ja haasteen yllättäessä voit odottaa häneltä nopeaa reagointia ja ongelmanratkaisutaitoa.

Luottovalintasi on siis Korak, koska me olemme valmiit haasteeseen!


Ota yhteyttä

010-2081850 info@korak.fi