Rakennesuunnittelu

Suunnittelemme kestäviä rakenteita useista materiaaleista, erilaisiin käyttökohteisiin ja monenlaisiin tarpeisiin.

Yrityksellämme on laaja osaaminen ja koulutus yleisimpien rakennusmateriaalien, kuten betonin, puun, teräksen ja muurattavien rakenteiden suunniteluun.

Hallitsemme rakennesuunnittelun perustussuunnittelusta runkosuunnitteluun. Yrityksemme osaaminen kattaa päärakenne- ja rakennesuunnittelutehtävät vaativuusluokalta vaativiin rakennushankkeisiin saakka.

Hallitsemme kaikki tyypillisimmät rakennusmateriaalit

Mikä ero on päärakenne- ja rakennesuunnittelulla?

Isommassa rakennushankkeessa voi olla useampia rakennesuunnittelijoita eri osa-alueittain esim. perustuksen, kantavan rungon ja sekundäärirakenteiden osalta. Hankkeeseen tulee aina valita kuitenkin yksi päärakennesuunnittelija, joka toimii ns. kaikkien rakennesuunnittelijoiden vastaavana suunnittelijana, joka tarkastaa rakenteiden yhteensovittamisesta ja vastaa kokonaisuudesta.

Me voimme toimia hankkeessasi jossakin näistä osa-alueista tai hoitaa rakennesuunnittelun kokonaisuutena.

Korakin suunnittelupalvelun tarjoamat hyödyt rakentajalle

Kustannussäästöt

Rakennesuunnittelulla voidaan tehokkaasti vaikuttaa rakennuksen kokonaiskustannukseen. Suunnittelumme lähtee aina liikkeelle rakennetyyppien valikoinnilla, jossa kriittisesti arvioimme rakenteiden toimivuutta kyseiseen kohteeseen. Suunnittelumme taustalla on myös vankka kokemus myös konkreettisesti rakentamisen parissa, joka takaa suunnittelumme toteutuskelpoisuuden. Rakennesuunnittelun osuus projektista on noin 1%, mutta oikeilla ratkaisuilla runkorakenteesta voidaan säästää jopa 15-20%.

Moderni ja ketterä mallintaminen

Mallintaminen on tuonut suunnitteluun valtavan määrän visuaalista hahmotusta ja lisäinformaatiota koko rakennuksen elinkaaren ajalle. Kehitämme jatkuvasti mallintamisen mahdollisuuksia helpottaa suunnittelua ja rakentamista. Yrityksessämme on vahvaa sisäistä osaamista tämän kehitystyön toteuttamista varten. Pienenä toimistona voimme tehdä nopeita ja isojakin muutoksia eri asiakkaiden tarpeiden mukaan kustannustehokkaasti.

Mitä lisäarvoa asiakkaamme saavat?

· Asiakasläheisen palvelun

· Omalla laatujärjestelmällä laaditut selkeälukuiset suunnitelmat

· Laajan osaamisen eri koko- ja vaativuusluokkien omaavien hankkeiden hoitamisesta

· Kustannustehokkuuden jatkuvaa tarkkailua suunnittelusta aina työmaan aikaisiin ratkaisuihin

· Joustavan ja nopean tavan toimia mahdollisissa muutoksissa

Ota yhteyttä

010-2081850 info@korak.fi